Contactlenzen bestellen?
Vergelijk de beste leveranciers en bestel online!

LENZEN VERGELIJKEN

Lenzen kopen Gelderland

Snel en simpel goedkope lenzen kopen in Provincie Gelderland? Een contactlens is een optisch hulpmiddel en plaats je op je oog. Het drijft als het ware op het vocht van je oog. Door gebruik te maken van lenzen worden je ogen direct gecorrigeerd voor scherp zicht. Het is een uitkomst voor iedereen. Met sporten en bewegen heb je er geen last van, ze zijn onzichtbaar voor anderen en ze geven een 100% natuurlijke uitstraling. Op deze website lees je aanvullende info over de type lenzen waar je uit kunt kiezen en lees je over drogisterijen en opticiens die lenzen bezorgen in Provincie Gelderland.

 • Een contactlens is een plastic lensje dat op het oog wordt gedragen.
 • Een uitkomst bij oogproblemen zoals hypermetropie, bijziendheid, verziendheid, astigmatisme (cilinderafwijking), presbyopie.
 • Een lokale opticien in Provincie Gelderland biedt de optie voor een oogmeting en kijkt naar de algehele conditie van de ogen en neemt de sterkte (dioptrie) op.
 • Gezamenlijk met deze vakman bepaal je welk van de contactlenzen geschikt is voor jouw leefstijl en zicht behoeften.
 • Heb je recent een oogmeting laten doen? Dan kun jij heel goedkoop online lenzen bestellen en laten bezorgen.

Via internet contactlenzen bestellen, hoe gaat dat in z’n werk?

Heb je een oogtest laten uitvoeren en weet je inmiddels welke lens voor jou werkt? Een groot deel van de lenzendragers gebruiken artikelen van webshops als Drogisterij.net. Deze online shops bieden een zeer groot assortiment, opvallend lage prijzen en hebben vaak een goedkoper alternatief voor de merken van de opticiens. In de volgende tabel check je landelijke internet oogspecialisten die gratis lenzen bezorgen in Provincie Gelderland. Of klik door voor meer info over Lenzen merken.

Opticien Merken Bezorging Beoordeling Bestellen
Vision Direct A-merken en verschillende huismerken Gratis vanaf €49, anders €3,99.
Sightful Uitsluitende de top producten in voorraad Gratis vanaf €49, anders €2,99.
Lentiamo Gangbare modellen van bekende fabrikanten op voorraad Gratis vanaf €69, anders €3,99.
Lensonline.nl Ruime keuze in geselecteerde merken Gratis levering naar de winkel, anders €3,90.
Alensa Groot aanbod merken en series in alle prijscategorieën Gratis vanaf €39, anders €2,95.

Lenzen bestellen en laten bezorgen in Provincie Gelderland?

Vergelijk webshops en vind kortingen tot wel 33%

Keuzehulp: welke contactlenzen zijn het beste?

Er zijn ontzettend veel contactlenzen. Welke soort jij moet dragen hangt met name af van jouw persoonlijke leefstijl, sterkte en andere wensen. Voor een goede werking van de lens moet je er op letten dat ze gemaakt zijn van materiaal dat voldoende zuurstof doorlaat. Door deze eigenschap voorrang te geven vergroot je het draagcomfort aanzienlijk (geen droge ogen). Ook blijven je ogen zo optimaal gezond. Een plaatselijke oogspecialist biedt daarbij een helpende hand. Het aanvraagproces voor de beste contactlenzen vergt een aantal stappen.

 1. Oogmeting
  De onderzoeker analyseert de samenwerking tussen je ogen en of multifocale aspecten een rol spelen.
 2. Zoeken naar de geschikte lens
  Bespreek onderwerpen zoals de momenten waarop ze gedragen worden (dag / nacht), de pasvorm, en hoe jouw dagelijkse leven eruit ziet (of je sport of veel achter een scherm zit).
 3. Probeer lenzen uit
  Meestal geeft de opticien een probeerset mee. Je kunt ervaren hoe het product voelt en werkt. Als je ze een aantal weken gedragen hebt volgt er een nieuwe afspraak. Wellicht is een andere type geschikter en kun je die ook nog testen.
 4. Lenzen kopen of een abonnement
  Ben je eruit welke het moet worden? Je kunt een bestelling plaatsen bij de opticien, een drogisterij zoals DA, Etos, Kruidvat of de Trekpleister of via een online aanbieder als Toplenzen. Op lange termijn is een abonnement veel voordeliger.

Boek een gratis lenzen meting

Zoek en vind opticiens in jouw omgeving en laat een oogonderzoek uitvoeren

Bekijk de mogelijkheden in o.a. Barneveld, Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Putten, Tiel, Neder-Betuwe, Culemborg, Buren, West Betuwe, Zaltbommel, Maasdriel, Nijmegen, Berg en Dal, Heumen, Wijchen, Beuningen, Druten, West Maas en Waal, Overbetuwe, Lingewaard, Wageningen, Ede, Arnhem, Renkum, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Rozendaal, Brummen, Doesburg, Rheden, Doetinchem, Montferland, Oude IJsselstreek, Winterswijk, Aalten, Oost Gelre, Berkelland, Zutphen, Bronckhorst, Lochem, Apeldoorn, Voorst, Losser, Hattem, Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Epe en Heerde.

Huismerk lenzen: een goedkoop alternatief

De opticienketens in Nederland hebben hun eigen merken. Dit zijn onder andere Eyexpert van Eye Wis, iWear van Pearle, Easy Wear van Hans Anders en Easyvision van Specsavers. Hetzelfde verhaal geldt voor DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister. Zoals je misschien weet maken zij deze producten niet zelf. Het zijn private labels gefabriceerd in fabrieken van o.a. Alcon maar dan in hun eigen huisstijl. Meer en meer lenzenshops als Toplenzen werken met hun eigen alternatief voor het dure huismerk van opticienketens die voordelig te koop zijn. Door hier goed op te letten kan je eenvoudig €315 (op jaarbasis) besparen. Bestel je liever een A-merk? Bekende producenten zijn Proclear, Freshlook en Biotrue. Op deze website lees je ook alles over Nacht lenzen.