Contactlenzen bestellen?
Vergelijk de beste leveranciers en bestel online!

LENZEN VERGELIJKEN

Lenzen abonnement

Gebruik jij regelmatig of structureel lenzen? In dat geval kan een lenzen abonnement uitkomst bieden. Dankzij een lenzenabonnement heb je altijd de juiste (en voldoende) lenzen in huis. Handig, want zo hoef je niet steeds naar de opticien of drogisterij om een nieuw setje te halen. Abonnementen werken vaak met een levering per maand, 3 maand of half jaar. Op deze pagina lees je er alles over.

  • Met een lenzen abonnement krijg je automatisch gratis jouw lenzen thuisbezorgd
  • Vaak ontvang je een (kleine) korting wanneer je kiest voor een abonnement, het is dus ook goedkoper
  • Je kunt jouw abonnement meestal op elk moment opzeggen of wijzigen
  • Aan jouw abonnement kan je ook eenvoudig extra’s toevoegen zoals lenzenvloeistof
  • In jouw abonnement zit doorgaans ook een halfjaarlijkse gratis oogcontrole inbegrepen. Op die manier beschik je altijd over de beste lenzen.
  • Opticiens die werken met zo’n abonnement zijn o.a. Hans Anders, Pearle, Specsavers en Eyewish

Waarom kiezen voor een lenzen abonnement?

Veel Nederlanders dragen lenzen. Voorheen moest je vaak nog naar een winkel of opticien om een setje nieuwe lenzen te halen. Tegenwoordig gaat dit meestal met een lenzen abonnement. Dit is een lidmaatschap waarmee je altijd op tijd je lenzen + vloeistof in huis hebt. Is het daarnaast een stuk voordeliger dan steeds een losse bestelling plaatsen. Bovendien kan je gewoon bij de opticien terecht voor vragen en een (half)jaarlijkse oogmeting. Andere voordelen zijn dat je geen verzendkosten betaalt, het kan gewoon door de brievenbus (je hoeft dus niet thuis te zijn) en het is meestal maandelijks opzegbaar. Een lenzen abonnement is er al vanaf €4,95 per maand.

Altijd op tijd de juiste lenzen in huis

Jouw lenzen vormen een belangrijk deel van je leven. Het is dan ook belangrijk dat je altijd op tijd de juiste lenzen + vloeistoffen in huis hebt. Met het lenzenabonnement weet je in ieder geval zeker dat je nooit zonder komt te zitten. De meeste opticiens sturen eens per 3 maanden een brievenbuspakket met jouw lenzen en eventueel vloeistof. Op die manier kan je er dus weer een hele tijd tegenaan. Wil je een andere sterkte of een andere vloeistof? Geen probleem. In jouw online account kan je eenvoudig bestellingen wijzigen of annuleren. Voor advies en ondersteuning kan je natuurlijk altijd terecht bij jouw lokale opticien.