Contactlenzen bestellen?
Vergelijk de beste leveranciers en bestel online!

LENZEN VERGELIJKEN

Lenzen kopen Noord-Holland

Snel en simpel goedkope lenzen kopen in Provincie Noord-Holland? Een contactlens is een dun gebold kunststof glaasje en plaats je op je oog. Het drijft op een laagje traanvocht zonder daarmee het hoornvlies te raken. Dankzij lenzen worden je ogen direct gecorrigeerd voor scherp zicht. Er zijn veel pluspunten. Ze passen perfect op het oog (gevoelloos), ze zijn nagenoeg onzichtbaar en je hebt geen last van een beslagen bril. Op deze pagina vind je nuttige informatie over de verschillende soorten lenzen en lees je over optiekzaken en opticiens die lenzen bezorgen in Provincie Noord-Holland.

 • Een contactlens is een visueel hulpmiddel dat direct beter zicht geeft.
 • De zijn geschikt voor oogafwijkingen zoals verziendheid, astigmatisme (cilinderafwijking), bijziendheid, myopie, presbyopie.
 • Een gediplomeerd opticien in Provincie Noord-Holland heeft de mogelijkheid een oogmeting uit te voeren en onderzoekt de algehele conditie van de ogen en bekijkt de correctie sterkte (dioptrie).
 • Met deze contactlensspecialist kies je wat qua contactlenzen het beste voldoet voor jouw situatie en leefstijl.
 • Is het al duidelijk welke sterkte je ogen nodig hebben? Je kunt dan al snel heel goedkoop online lenzen aanschaffen.

Via internet contactlenzen bestellen, is dat wel veilig?

Heb jij onlangs een oogmeting laten uitvoeren en weet je inmiddels welke lens voor jou werkt? Meer en meer Nederlanders mensen profiteren van het aanbod van webwinkels als Vision Direct. Deze webwinkels werken met het beste assortiment, lagere tarieven en een scherp geprijsd huismerk. In de volgende tabel vergelijk je de erkende online oogspecialisten die gratis lenzen bezorgen in Provincie Noord-Holland. Bekijk ook onze informatie over Lenzen abonnement.

Opticien Merken Bezorging Beoordeling Bestellen
Vision Direct A-merken en verschillende huismerken Gratis vanaf €49, anders €3,99.
Sightful Uitsluitende de top producten in voorraad Gratis vanaf €49, anders €2,99.
Lentiamo Gangbare modellen van bekende fabrikanten op voorraad Gratis vanaf €69, anders €3,99.
Lensonline.nl Ruime keuze in geselecteerde merken Gratis levering naar de winkel, anders €3,90.
Alensa Groot aanbod merken en series in alle prijscategorieën Gratis vanaf €39, anders €2,95.

Online goedkope lenzen kopen in Provincie Noord-Holland?

Vergelijk prijzen en krijg kortingen van wel 22%

Keuzehulp: welke contactlenzen zijn geschikt?

Er bestaan veel verschillende soorten contactlenzen. Wat nu geschikt is voor jou is vooral afhankelijk van je leefstijl, je werk en financiële wensen. Als je voor het eerst lenzen gaat dragen dan is het noodzakelijk dat ze voldoende zuurstof doorlaten. Door dit kenmerk mee te laten wegen in de beslissing verklein je de kans op irritaties en droge ogen. Ook blijven je ogen zo fris en vochtig. Een vakkundig oogspecialist biedt daarbij een helpende hand. Het aanvraagproces voor de beste contactlenzen bestaat uit de volgende stappen.

 1. Ogen opmeten
  De onderzoeker analyseert de algehele gezondheid van de ogen en de sterkte van de oogafwijking.
 2. Een goede lens uitkiezen
  Je moet rekening houden met hoe vaak en hoe lang je ze gaat dragen, hoe gevoelig je ogen zijn, en hoe jouw dagelijkse leven eruit ziet (denk aan hobby/werk/sport).
 3. Lenzen proberen
  Meestal zul je een probeerset ontvangen. Je kunt ze eerst even uitproberen. Na een aantal weken deel je jouw persoonlijke ervaringen. Mogelijk geeft de opticien je nog een ander setje mee om te proberen.
 4. Het bestellen van de lenzen via een abonnement
  Als je bent overtuigd kun je de volgende stap zetten. Deze kan je kopen bij de optiekzaak, een drogisterij of via een online webwinkel als Vision Direct. Belangrijk: de abonnementsvorm (dag/week/maand) heeft veel invloed op de prijs.

Start met een gratis lenzen meting

Check opticiens in de buurt en laat een oogonderzoek uitvoeren

Bekijk de mogelijkheden in o.a. Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Edam-Volendam, Waterland, Amstelveen, Ouder-Amstel, Hilversum, Wijdemeren, Blaricum, Huizen, Weesp, Gooise Meren, Uithoorn, Aalsmeer, Purmerend, Beemster, Oostzaan, Zaanstad, Wormerland, Enkhuizen, Stede Broec, Koggenland, Medemblik, Hoorn, Drechterland, Heerhugowaard, Opmeer, Langedijk, Schagen, Hollands Kroon, Den Helder, Texel, Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Bergen Noord-Holland, Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Heemstede en Haarlemmermeer.

Huismerk lenzen: een goedkoop alternatief

De opticienketens in Nederland hebben hun eigen merken. Dit zijn onder andere Eyexpert van Eye Wish, Easy Wear van Hans Anders, Easyvision van Specsavers en iWear van Pearle. Maar dat geldt ook voor Etos, DA, Kruidvat en Trekpleister. Zoals je misschien weet maken zij deze producten niet zelf. Doorgaans zijn het private labels van bekende fabrikanten als Cooper Vision maar dan met hun eigen verpakking. Veel webshops als Alensa werken met hun eigen alternatief voor de huismerken van opticiens die je goedkoop kan bestellen. Zo kan je tot wel €345 (op jaarbasis) besparen. Ga je toch liever voor een premium A-merk? Dan heb je de keuze uit onder andereBiofinity, Frequency en Opti-Free. Op deze website lees je ook alles over Lenzen merken.