Contactlenzen bestellen?
Vergelijk de beste leveranciers en bestel online!

LENZEN VERGELIJKEN

Lenzen kopen s-Heer Arendskerke

Makkelijk goedkope lenzen kopen in s-Heer Arendskerke? Een contactlens is een plastic lensjeen is een vervanger voor een bril. Ze drijven op het traanvocht. Door middel van lenzen kan jij alles om je heen weer haarscherp bekijken. Je kunt alles weer zorgeloos doen. Ze passen perfect op het oog (gevoelloos), ze zijn onzichtbaar voor anderen en dus verandert je uiterlijk er niet door. Op deze site bekijk je handige informatie over de verschillende soorten lenzen, een keuzehulp en bekijk je drogisten en opticiens voor lenzen bezorgen in s-Heer Arendskerke.

 • Een contactlens is effectief om de oogsterkte te compenseren.
 • De zijn geschikt voor oogproblemen zoals presbyopie, bijziendheid, astigmatisme (cilinderafwijking), hypermetropie, myopie.
 • Een opgeleide opticien in s-Heer Arendskerke biedt de optie voor een oogmeting en checkt de oogdruk en de correctiewaarden (sterkte/dioptrie).
 • Met deze opticien vergelijk je welk van de contactlenzen geschikt is voor jouw wensen, lifestyle en budget.
 • Weet je jouw sterkte? Kies dan voor het gemak van via internet lenzen bestellen.

Via internet contactlenzen kopen, hoe gaat dat in z’n werk?

Heb jij het voorschrift van je opticien en weet je inmiddels welke lens voor jou werkt? Steeds meer consumenten kiezen voor het assortiment van webwinkels als Lensplaza. Deze internet oogexperts bieden een groots en divers assortiment, aantrekkelijke prijzen en je vindt er vaak een betaalbaar alternatief voor de producten van de opticiens. In deze lijst hieronder doorzoek je populaire internet oogspecialisten die gratis lenzen bezorgen in s-Heer Arendskerke. Of klik door voor meer info over Sportlens.

Opticien Merken Bezorging Beoordeling Bestellen
Vision Direct A-merken en verschillende huismerken Gratis vanaf €49, anders €3,99.
Sightful Uitsluitende de top producten in voorraad Gratis vanaf €49, anders €2,99.
Lentiamo Gangbare modellen van bekende fabrikanten op voorraad Gratis vanaf €69, anders €3,99.
Lensonline.nl Ruime keuze in geselecteerde merken Gratis levering naar de winkel, anders €3,90.
Alensa Groot aanbod merken en series in alle prijscategorieën Gratis vanaf €39, anders €2,95.

De beste contactlenzen winkels in s-Heer Arendskerke

Sta je ook elke dag op met een beperkt gezichtsveld of een vervelende hoofdpijn? En is een bril voor jou een stap te ver? Contactlenzen hebben tal van voordelen. Lenzen zijn discreet, makkelijk te onderhouden, en ze gaan ook heel goed samen met sporten. In de onderstaande tabel zoek je winkels en drogisterijen in de regio s-Heer Arendskerke waar je goedkope lenzen kunt halen. Op lenzenaanbieding.nl zoek je ook brillenwinkels in Lewedorp, Nieuwdorp, Borssele, s-Heerenhoek en Heinkenszand.

📝 Nog geen opticiens en brillenwinkels gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen bedrijven gevonden. Jouw bedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Gratis oogmeting in s-Heer Arendskerke in juni 2024

Indien je wilt kijken of contactlenzen iets voor je is is de eerste stap altijd het uitvoeren van een oogtest door een erkende contactlensspecialist in s-Heer Arendskerke. Daarna overleg je samen met de oogspecialist welk model lens geschikt zijn voor jouw leefstijl en wensen. Na het onderzoek geeft de opticien je een proefsetje mee zodat je kunt kijken hoe het in het dagelijks leven gaat. Ben je overtuigd? Dan kan je ze direct bestellen of laat je informeren over de mogelijkheden van een lenzen abonnement. In deze tabel tref je op welke plekken je een afspraak kan maken voor een (gratis) oogmeting in s-Heer Arendskerke (o.a. Pearle, Eye Wish, Hans Anders en Specsavers).

WinkelStraatnaamPostcodePlaats
Kijk! bij HannekeJurjaneweg 164454 PSBorssele
Osteopathiepraktijk BouwmanEigen Erf 4/A4451 HLHeinkenszand
De Visser OptiekDorpsstraat 924451 ACHeinkenszand
Boone OptiekOoststraat 74421 CZKapelle
Tot Ziens – Mobiele OpticienSchoolstraat 194417 AAHansweert

Lenzen kopen en laten bezorgen in s-Heer Arendskerke?

Vergelijk lenzenwinkels en bestel met kortingen oplopend tot 21%

Keuzehulp: welke contactlenzen heb ik nodig?

Het aanbod contactlenzen is ontzettend divers. Welke soort jij moet dragen is vooral afhankelijk van je levensstijl, gewoontes en budget. Voor de kwaliteit van de lens is het noodzakelijk dat het hoornvlies voldoende zuurstof krijgt. Door hierop te letten voorkom je oogirritaties. Ook blijven je ogen zo mooi gehydrateerd. Een lokale oogspecialist kan je hierbij helpen. De zoektocht naar de beste contactlenzen bestaat uit de volgende stappen.

 1. Oogmeting
  Men kijkt hierbij naar de algehele ooggezondheid en men bekijkt de sterkte van de ogen.
 2. Zoeken naar de geschikte lens
  Veel factoren spelen een rol: hoe vaak je ze wilt dragen, gevoeligheid van het hoornvlies, en jouw leefstijl (denk aan hobby/werk/sport).
 3. Lenzentest
  In de regel geeft de opticien een probeerset mee. Op deze manier kan je verschillende soorten gratis proberen. Nadat je ze een poosje gedragen hebt nodigt de opticien je uit voor een nieuwe afspraak. Soms wordt geadviseerd om nog een ander type of sterkte te proberen.
 4. Lenzen kopen of een abonnement
  Als je bent overtuigd kun je de volgende stap zetten. Deze kan je los kopen bij de optiek, een drogisterijketen of d.m.v. een online specialist als Lowlens. Belangrijk: de abonnementsvorm (dag/week/maand) heeft veel invloed op de prijs.

Informatie en voordelen + nadelen van zachte lenzen

Zachte lenzen vormen zich soepel naar de vorm van je ogen maar hebben doorgaans iets meer onderhoud nodig. Ze worden gefabriceerd met hydrogel. Dit artikel wordt aangeraden om hoge zuurstofdoorlatendheid, ze blijven heel goed zitten en de lage prijs. Te bestellen als dag en/of maandlens.

 • Eenvoudig in- en uitdoen.
 • Zeer goed te combineren met sporten.
 • Voordelig: je bestelt ze vanaf €7,55 p/maand.

Voor wie zijn harde lenzen geschikt?

Vormstabiele lenzen worden gemaakt van een hoogwaardig zuurstofdoorlatend materiaal. Het kenmerk hiervan is dat ze ze erg lang kunt gebruiken. Hierom is dat een ecologische en voordelige keuze. Harde contactlenzen zijn erg gevoelig voor stofjes onder de lens.

 • Persoonlijk aangemeten en geschikt voor ieder oogtype.
 • Lange levensduur, ze gaan wel 2 tot 3 jaar mee.
 • De kosten zijn gemiddeld €150 per individuele lens.

Maandlenzen: de voordelen en nadelen

Maandlenzen zijn zachte lenzen die je 30 dagen kunt blijven gebruiken. Ze zijn relatief goedkoop, zitten vanaf dag 1 eigenlijk al goed en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Financieel gezien de gunstigste keuze wanneer je elke dag lenzen wilt dragen. Ook verkrijgbaar als multifocale, sferische en torische maandlenzen.

 • Een mooie manier om lenzen uit te proberen.
 • Zeer zuurstofdoorlatend en prettig te dragen.
 • Ongeveer €7,99 per maand.

Doe een gratis lenzen meting

Zoek en vind opticiens in jouw omgeving en start met een oogonderzoek.

Daglenzen: wat zijn de voor- en nadelen?

De daglenzen kunnen 1 dag mee, na een dag doe je ze bij het afval. De volgende dag kies je een andere set. Daglenzen hoef je dus niet elke dag schoon te maken. Ideaal voor lens- en brildragers die snel last hebben van gevoelige en geïrriteerde ogen of een extreme leefstijl.

 • Het fijne van dit type lens is dat ze geen onderhoud nodig hebben.
 • Een aanrader wanneer je het wilt afwisselen met het dragen van een bril.
 • Kosten plus minus €29,75 (op maandbasis.

Voor wie zijn nachtlenzen geschikt?

Heb je snel droge ogen of zwem je geregeld? Of wil je overdag geen bril of lenzen dragen? Nachtlenzen zijn dan heel interessant. Ze veranderen heel licht de vorm van je hoornvlies wanneer je de ogen dicht hebt zodat je overdag zonder bril of lenzen scherp zicht hebt. Ze worden nog niet in alle sterktes gemaakt.

 • Overdag scherp zien zonder bril of lenzen.
 • Niet geschikt bij een oogafwijking groter dan -4,5.
 • Wat betreft kosten moet je denken aan €510 per jaar (bij een brillenwinkel in s-Heer Arendskerke).

Torische lenzen: informatie en tips

Torische contactlenzen worden gebruikt voor mensen met een andere kromming van het hoornvlies. Astigmatisme is een andere term die we hiervoor gebruiken. Het betekent dat er doorgaans op het hoornvlies wat onregelmatigheden zijn aangetroffen. Het oppervlak van het hoornvlies is ellipsvormig, als een rugbybal. Het zicht wordt op dat moment troebel, bedoeld voor verziend/bijziend én een cilinder. Je kunt dit type het beste laten aanmeten een oogdeskundige.

 • Speciale contactlenzen met een cilinder.
 • De bolling van het oog is hier niet mooi rond (maar juist wat meer ovaal).
 • De kosten liggen op circa €31,00 (per 4 weken).

Informatie over multifocale lenzen

Door het dragen van multifocale lenzen kun je zowel veraf als dichtbij goed zien. Er zit een speciaal leesgedeelte in het midden van de lens. Ideaal als je gewone maandlenzen draagt en steeds vaker een leesbril nodig hebt. Veel mensen die al een multifocale bril hebben kiezen hiervoor.

 • Betere gezichtsscherpte zowel dichtbij als veraf.
 • Een leesbril of zonnebril op sterkte is niet meer nodig.
 • Varifocale lenzen zijn ongeveer €18,75 (per 30 dagen).
Andere soorten

Naast de populaire contactlenzen kun jij uit nog andere opties kiezen. In de volgende opsomming lees je meer over verschillende artikelen.

 • Silicon Hydrogel: tot 5 keer meer zuurstof doorlaten dan traditionele lenzen.
 • Kleurenlenzen: wanneer jij je oogkleur wilt veranderen.
 • Dag-en-nachtlenzen: Meerdere dagen 24-uur per dag te dragen en dan weggooien.
 • Lenzenvloeistof: Zorgt ervoor dat jouw lenzen goed blijven en je ogen niet beschadigen.
lenzen-winkels-s-heer-arendskerke-4458

Goedkope huismerk lenzen uitproberen

Grote opticienketens hebben elk hun eigen huismerk. Denk aan Eyexpert van Eye Wish, Easy Wear van Hans Anders, Easyvision van Specsavers en iWear van Pearle. Maar ook deDA, Etos, Kruidvat en Trekpleister. Wat veel mensen niet weten is dat ze dit niet zelf produceren. We noemen dit ook wel private labels gefabriceerd in fabrieken van o.a. Cooper Vision met hun eigen label erop. De meeste webshops als LensExpress hanteren een kwalitatief goed alternatief voor het dure huismerk van opticienketens die je goedkoop kan bestellen. Hiermee kan je zo €340 per jaar besparen. Liever toch een A-merk? Bekende producenten zijn Dailies, Biomedics en Aosept. Op deze website lees je ook alles over Gratis lenzen.

Veelgestelde vragen over contactlenzen

Door wie kan ik lenzen laten bezorgen in s-Heer Arendskerke?
Ja, diverse opticiens hebben een bezorgservice. De producten die jij gebruikt kan je online bestellen bij een optiekwinkel in de buurt of bij een online aanbieder. Wanneer je het minimale bestelbedrag haalt leveren ze bestelling gratis aan huis en hoef je geen verzendkosten te voldoen. Gebruik je altijd hetzelfde product? Neem dan een lenzen abonnement. De pakketten met ooghulpmiddelen kunnen gewoon in de brievenbus, je hoeft niet thuis te zijn.

Waar doe ik een oogtest in s-Heer Arendskerke?
In deze gemeente heb je de keuze uit verschillende oogspeciaalzaken waar ze een analyse voor je ogen kunnen doen. De contactlensspecialist bekijkt welke sterkte je nodig hebt en controleert de algehele gezondheid van je ogen. In de basis hoef je niets te betalen voor de eerste oogtest. Wil je de bestelling online plaatsen? Via de Nationale Contactlens Controle Bon kan je op meerdere plekken een afspraak voor de contactlenscontrole maken.

Adviseren jullie een jaarlijkse oogtest?
Speciaalzaken bevelen aan om 1 of beter nog 2 keer per jaar een lenzencontrole in s-Heer Arendskerke op je planning te zetten. Dat is essentieel om de algehele gezondheid van de ogen te bekijken en of de aangeraden lens nog optimaal is. Ook bij geïrriteerd en/of rode ogen of hoofdpijn is het verstandig om advies in te winnen bij een opticien in de provincie Zeeland.

Hoeveel vergoeding krijg ik van mijn zorgverzekering?
Binnen de basisverzekering worden alleen medische lenzen vergoed. Hiervoor heb je een verwijzing van de oogarts nodig. Gewone lenzen worden alleen (deels) vergoed als je een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen hebt. Je ontvangt dan mogelijk €150 (per 2 jaar). Belangrijk: zijn de tarieven voor deze verzekering hoger dan wat je moet betalen aan de opticien? Dan kan je het beter zelf betalen.

Wat is de kwaliteit van het huismerk?
Huismerk lenzen zijn relatief goedkoop wat maakt dat mensen de kwaliteit wantrouwen. Toch is dat niet de realiteit. Goedkope huismerken van webshops en drogisten voldoen aan dezelfde wettelijke eisen en worden vrijwel altijd gewoon gefabriceerd door fabrikanten als Alcon. Ga je overstappen naar varifocale of multifocale lenzen? Maak dan altijd eerst een afspraak bij een lenzenspecialist in s-Heer Arendskerke. Je krijgt daar deskundig advies en kunnen ze ook op maat maken.

Wat kosten lenzen?
In het geval je een abonnement neemt betaal jij doorgaans tussen de €8,25 en €40,00 per maand. Gemiddeld betaal je zo’n €285 (op jaarbasis), afhankelijk van het type lens (en verzekering). In aanvulling daarop komt nog een kostenpost van zo’n €20,50 m.b.t. contactlensvloeistof. Door het inplannen van een consult bij een optiekzaak in s-Heer Arendskerke kun je deskundig oogtesten laten uitvoeren. Vervolgens kun jij vervolgens de goedkoopste lenzen vinden door prijzen te vergelijken bij de diverse oogzorg winkels in de gemeente Goes.

Plaats een reactie