Contactlenzen bestellen?
Vergelijk de beste leveranciers en bestel online!

LENZEN VERGELIJKEN

Lenzen kopen Zeeland

Snel en zonder gedoe goedkope lenzen kopen in Provincie Zeeland? Een contactlens is een dunne plastic lens dat je op je oog kunt plaatsen. Ze drijven eigenlijk op het traanvocht. Door middel van lenzen worden je ogen direct gecorrigeerd voor scherp zicht. Steeds meer mensen kiezen ervoor. Met sporten en bewegen heb je er geen last van, visueel zijn ze niet op te merken en je behoud de vorm van je gezicht. Op deze pagina lees je nuttige informatie over de verschillende soorten lenzen en vind je drogisterijen en opticiens die lenzen bezorgen in Provincie Zeeland.

 • Een contactlens is een optisch hulpmiddel dat je op je ogen kunt dragen.
 • Een uitkomst bij oogafwijkingen als bijziendheid, hypermetropie, myopie, verziendheid, astigmatisme (cilinderafwijking).
 • Een erkende opticien in Provincie Zeeland voert de oogmeting uit en bekijkt de oogdruk, oogspierbalans en de actuele sterkte-afwijking (dioptrie).
 • Gezamenlijk met deze vakman vergelijk je welk van de contactlenzen geschikt is voor jouw leefstijl en wensen.
 • Is het al duidelijk welke sterkte je ogen nodig hebben? Je kunt vaak extra goedkoop online lenzen bestellen en laten thuisbezorgen.

Via internet contactlenzen kopen, hoe gaat dat in z’n werk?

Heb je de resultaten van een oogtest of gebruik je nu al een lens van de winkel? Een toenemend aantal consumenten bestellen online bij webwinkels als Sightful. Deze verkopers hebben een gevarieerd aanbod, aantrekkelijke prijzen en bieden steeds vaker ook nog een eigen huismerk. Met behulp van onze vergelijker bekijk & vergelijk je de beste internet opticiens die gratis lenzen bezorgen in Provincie Zeeland. Bekijk ook onze informatie over Drogisterijen.

Opticien Merken Bezorging Beoordeling Bestellen
Vision Direct A-merken en verschillende huismerken Gratis vanaf €49, anders €3,99.
Sightful Uitsluitende de top producten in voorraad Gratis vanaf €49, anders €2,99.
Lentiamo Gangbare modellen van bekende fabrikanten op voorraad Gratis vanaf €69, anders €3,99.
Lensonline.nl Ruime keuze in geselecteerde merken Gratis levering naar de winkel, anders €3,90.
Alensa Groot aanbod merken en series in alle prijscategorieën Gratis vanaf €39, anders €2,95.

Lenzen bestellen en laten bezorgen in Provincie Zeeland?

Vergelijk merken en profiteer van kortingen tot 29%

Keuzehulp: wat zijn de beste contactlenzen?

Contactlenzen bestaan er in vele soorten. Welke soort jij moet dragen hangt af vanjouw persoonlijke leefstijl, sterkte en andere wensen. Voor de kwaliteit van de lens is het van belang dat het hoornvlies voldoende zuurstof krijgt. Zo heb je veel minder kans op droge ogen. Ook blijven je ogen zo gezond en gehydrateerd. Een gediplomeerde oogspecialist heeft veel ervaring en kan je adviseren. Het traject voor het selecteren van de beste contactlenzen vergt een aantal stappen.

 1. Oogtest
  Er wordt ingezoomd op o.a. je gezondheid en de oogdruk en of multifocale aspecten een rol spelen.
 2. Zoeken naar de geschikte lens
  Er wordt rekening gehouden met draagtijd, de gevoeligheid van je ogen, en jouw levensstijl (werkomstandigheden, sport, hobbies).
 3. Lenzen testen
  In de regel ontvang je een probeerset. Je mag ze eerst even uitproberen. Na het einde van de proefperiode volgt er een nieuwe afspraak. Soms wordt geadviseerd om nog een ander type of sterkte te proberen.
 4. Lenzen bestellen of een abonnement
  Ben je eruit welke het moet worden? Je kunt bestellen bij jouw lenzenwinkel, een drogisterij zoals DA, Etos, Kruidvat of de Trekpleister of d.m.v. een online webwinkel als Vision Direct. Op lange termijn is een abonnement veel voordeliger.

Doe een gratis lenzen meting

Zoek gecertificeerde opticiens en laat gratis je ogen meten

Bekijk ook de mogelijkheden in Schouwen-Duiveland, Middelburg, Veere, Vlissingen, Reimerswaal, Kapelle, Borsele, Goes, Noord-Beveland, Sluis, Terneuzen, Hulst, Tholen.

Bestel online de goedkoopste huismerk lenzen

De bekendere opticiens in Nederland hebben allemaal een budget label. Onder andere Eyexpert (Eye Wish, Easy Wear (Hans Anders), Easyvision (Specsavers) en iWear (Pearle). Dat is ook het geval bij DA, Kruidvat, Etos en Trekpleister. Zoals je misschien weet maken zij deze producten niet zelf. Het zijn zogeheten white labels gefabriceerd in fabrieken van o.a. Johnson & Johnson maar dan met een eigen merknaam erop. Veel discounters als Toplenzen beschikken ook over interessante alternatieven voor de exclusieve merken van opticiens die je goedkoop kan bestellen. Hiermee kan je zo €165 korting krijgen per jaar. Liever toch een A-merk? Bekende producenten zijn Proclear, SofLens en Aosept. Lees ook meer informatie over Maandlenzen.