Contactlenzen bestellen?
Vergelijk de beste leveranciers en bestel online!

LENZEN VERGELIJKEN

Zachte lenzen

Wie niet scherp genoeg ziet of problemen heeft met ver of dichtbij kijken kan ervoor kiezen om zachte lenzen te gaan dragen. De opticien kan je ogen opmeten en de meest geschikte lenzen voor je uitkiezen. Voor het aanschaffen van deze lenzen hoef je echter niet voortdurend terug naar de opticien. Het is ook heel goed mogelijk om alle typen lenzen gewoon online te bestellen. Lees hier meer over zachte lenzen en het bestellen van zachte lenzen online.

Voordelen zachte lenzen

Zachte lenzen bieden je veel voordelen ten opzichte van het dragen van een bril of harde lenzen. Op de eerste plaats zul je heel snel wennen aan het dragen van zachte lenzen. Zachte lenzen bestaan namelijk uit wateropnemend materiaal, waardoor de lens heel soepel is en zich prima aanpast aan de vorm van het oog. Je merkt niet dat je ze draagt. Bovendien zijn zachte lenzen weinig stofgevoelig en zullen ze niet zomaar verschuiven of uitvallen. Zachte lenzen zijn ook uitstekend geschikt om mee te sporten.

Online lenzen bestellen

De online lenzenspecialisten verlenen een prima service als het gaat om informatieverstrekking, het aanbieden van een uitgebreid assortiment aan soorten en merken lenzen, het afhandelen van je bestelling en de levering. Ook de prijs van online lenzen is verrassend goedkoop. In de meeste gevallen ben je bij de online lenzenspecialist een stuk voordeliger uit dan bij je opticien.

Soorten lenzen online

Er wordt niet alleen een onderscheid gemaakt tussen harde en zachte lenzen. Er zijn ook allerlei verschillende soorten zachte lenzen online te bestellen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit zachte daglenzen, zachte maandlenzen en zachte halfjaarslenzen of gekleurde lenzen. Ook zijn er allerlei verschillende merken zachte lenzen online te koop. Heb je speciale lenzen nodig als torische zachte lenzen of multifocale zachte lenzen, ook dan kun je bij de online lenzenwinkel terecht. Ook alle soorten lenzenvloeistof en lenzenaccessoires, zoals handige bewaardoosjes, zijn online te bestellen.