Contactlenzen bestellen?
Vergelijk de beste leveranciers en bestel online!

LENZEN VERGELIJKEN

Lenzen kopen Provincie Utrecht

Zonder gedoe goedkope lenzen kopen in Provincie Utrecht? Een contactlens is een dunne lens van kunststof ter vervanging van een bril. Doordat ze drijven op een laagje traanvocht bewegen ze op een natuurlijke manier mee. Door het dragen van lenzen zie je veel scherper en een stuk stabieler. Steeds meer mensen kiezen ervoor. Ze vormen geen belemmering bij het sporten, ze zijn 100% transparant en ze geven een 100% natuurlijke uitstraling. Op lenzenaanbieding.nl bieden wij belangrijke info over de type lenzen waar je uit kunt kiezen en vind je de gegevens van optiekzaken en opticiens voor lenzen bezorgen in Provincie Utrecht.

 • Een contactlens is een optisch hulpmiddel dat je op je ogen kunt dragen.
 • Ze kunnen hulp bieden bij oogproblemen zoals hypermetropie, verziendheid, myopie, presbyopie, bijziendheid.
 • Een erkende opticien in Provincie Utrecht biedt de optie voor een oogmeting en checkt de oogdruk en de huidige afwijking (dioptrie).
 • Samen met de medewerker overleg je wat qua contactlenzen het beste voldoet voor jouw voorkeur en levensstijl.
 • Heb je jouw voorschrift bij de hand? Kies dan voor het gemak van online lenzen bestellen.

Via internet contactlenzen kopen, is dat wel veilig?

Heb jij jouw voorschrift in handen en weet je inmiddels welke lens voor jou werkt? Een toenemend aantal Nederlanders dragen producten van discounters als Toplenzen. Deze webwinkels werken met een gevarieerd aanbod, opvallend lage prijzen en hanteren doorgaans ook een budget huismerk. In de volgende tabel bekijk je populaire online oogspecialisten die gratis lenzen bezorgen in Provincie Utrecht. Bekijk ook onze informatie over Beste lenzen.

Opticien Merken Bezorging Beoordeling Bestellen
Vision Direct A-merken en verschillende huismerken Gratis vanaf €49, anders €3,99.
Sightful Uitsluitende de top producten in voorraad Gratis vanaf €49, anders €2,99.
Lentiamo Gangbare modellen van bekende fabrikanten op voorraad Gratis vanaf €69, anders €3,99.
Lensonline.nl Ruime keuze in geselecteerde merken Gratis levering naar de winkel, anders €3,90.
Alensa Groot aanbod merken en series in alle prijscategorieën Gratis vanaf €39, anders €2,95.

Online goedkope lenzen kopen in Provincie Utrecht?

Vergelijk leveranciers en profiteer van kortingen tot 20%

 

Keuzehulp: welke contactlenzen worden aangeraden?

Het assortiment contactlenzen is zeer breed. Wat nu geschikt is voor jou wordt onderzocht middels jou dagelijks ritme, en hoe vaak je ze in wilt hebben. Voor het draagcomfort van de lens moet je er op letten dat ze voldoende zuurstof doorlaten. Op basis daarvan verklein je de kans op irritaties en droge ogen. Ook blijven je ogen zo mooi gehydrateerd. Een gespecialiseerde oogspecialist kan je informeren over de mogelijkheden. Het aanvraagproces voor de beste contactlenzen is soms een ingewikkelde aangelegenheid. Bekijk ons stappenplan:

 1. Oogmeting
  De opticien controleert oogdruk, gevoeligheid en conditie van de ogen en de minimale/maximale sterkte van jouw ogen.
 2. Een goede lens uitkiezen
  Veel factoren spelen een rol: draagtijd, hoe gevoelig je ogen zijn, en jouw leefstijl (of je sport of veel achter een scherm zit).
 3. Test de lenzen
  Normaal ontvang je een probeerset. Op deze manier kan je een of meerdere types uitproberen. Na het einde van de proefperiode deel je jouw persoonlijke ervaringen. Het kan zijn dat je nog een andere model kan proberen.
 4. Losse lenzen kopen of een abonnement
  De perfecte lens gevonden? Je kunt een bestelling plaatsen bij jouw lenzenwinkel, een drogist of via een webshop als Toplenzen. Op lange termijn is een abonnement veel voordeliger.

Boek een gratis lenzen meting

Vergelijk opticiens bij jou in de buurt en laat gratis je ogen meten


Bekijk de mogelijkheden in o.a. IJsselstein, Lopik, Montfoort, Oudewater, Nieuwegein, Woerden, Utrecht, Stichtse Vecht, De Ronde Venen, Zeist, Bunnik, De Bilt, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Soest, Amersfoort, Leusden, Veenendaal, Rhenen, Renswoude, Woudenberg, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Houten en Vijfheerenlanden.

Voordelige huismerk lenzen kopen

Veel grote opticiens hebben eigen huismerk. Dit zijn onder andere Easyvision (Specsavers), iWear (Pearle), Eyexpert (Eye Wish). en Easy Wear (Hans Anders). Je kunt ook voordelig kopen bij DA, Kruidvat, Etos en Trekpleister. Zoals je misschien weet maken zij deze producten niet zelf. Doorgaans zijn het private labels afkomstig uit grote fabrieken van Bausch & Lomb maar dan met hun eigen merk erop. Het grootste deel van de aanbieders zoals Misterspex werken met hun eigen alternatief voor de huismerken van opticiens die je goedkoop kan bestellen. Door hier goed op te letten kan je eenvoudig €180 aan besparing realiseren per jaar. Ga je toch liever voor een premium A-merk? Je kunt dan kiezen voor o.a. Air Optix, EyeDefinition en Ote. Bekijk ook meer informatie over Opticiens.