Contactlenzen bestellen?
Vergelijk de beste leveranciers en bestel online!

LENZEN VERGELIJKEN

Lenzen kopen Beinsdorp

Snel en simpel goedkope lenzen kopen in Beinsdorp? Een contactlens is een dunne plastic lens en plaats je op je oog. Het drijft op een laagje traanvocht zonder het hoornvlies te raken. Door lenzen te gebruiken zie je veel meer en veel scherper. Je kunt alles weer zorgeloos doen. Met sporten en bewegen heb je er geen last van, ze zijn nagenoeg onzichtbaar en je kunt zelfs kiezen voor een bepaalde kleurenlens. Op onze lenzen-vergelijker lees je praktische informatie over de verschillende soorten lenzen en vergelijk je winkels en opticiens voor lenzen bezorgen in Beinsdorp.

 • Een contactlens is een eenvoudig hulpmiddel bij oogafwijkingen.
 • Ze worden geadviseerd bij oogproblemen zoals presbyopie, hypermetropie, verziendheid, bijziendheid, myopie.
 • Een gespecialiseerde opticien in Beinsdorp biedt de optie voor een oogmeting en analyseert het netvlies en per oog de noodzakelijke sterkte (dioptrie).
 • Met de medewerker overleg je welke contactlenzen goed passen bij jouw leefstijl en wensen.
 • Heb jij al een oogopmeting gehad? Kies dan voor het gemak van online lenzen kopen.

Online contactlenzen kopen, hoe werkt dat precies?

Heb je een oogtest laten uitvoeren en weet je inmiddels welke lens voor jou werkt? Steeds meer contactlensdragers kiezen voor het assortiment van webwinkels als Lensplaza. Deze 100% online aanbieders bieden een aanbod met zowel A-merken als B-merken, aantrekkelijke prijzen en hanteren doorgaans ook een budget huismerk. In de volgende tabel vind je toonaangevende online opticiens die gratis lenzen bezorgen in Beinsdorp. Of klik door voor meer info over Lensvloeistof.

Opticien Merken Bezorging Beoordeling Bestellen
Vision Direct A-merken en verschillende huismerken Gratis vanaf €49, anders €3,99.
Sightful Uitsluitende de top producten in voorraad Gratis vanaf €49, anders €2,99.
Lentiamo Gangbare modellen van bekende fabrikanten op voorraad Gratis vanaf €69, anders €3,99.
Lensonline.nl Ruime keuze in geselecteerde merken Gratis levering naar de winkel, anders €3,90.
Alensa Groot aanbod merken en series in alle prijscategorieën Gratis vanaf €39, anders €2,95.

Contactlenzen winkels in Beinsdorp

Heb je last van een wazig zicht of vermoeide, rode/tranende ogen? Liever geen bril op doen? Verdiep je dan een in contactlenzen. Lenzen zijn niet waarneembaar, praktisch, en zijn ideaal bij bepaalde beroepen. In de volgende tabel doorzoek je winkels en drogisterijen in de omgeving Beinsdorp waar je goedkope lenzen kunt halen. Op lenzenaanbieding.nl vergelijk je ook optieken in Boesingheliede, Cruquius, Vijfhuizen, Zwaanshoek en Hoofddorp.

📝 Nog geen opticiens en brillenwinkels gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen bedrijven gevonden. Jouw bedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Plan een oogmeting in Beinsdorp in april 2024

Als je overweegt contactlenzen te gaan dragen is de eerste stap altijd het uitvoeren van een oogtest door een contactlensspecialist in Beinsdorp. Op basis daarvan bekijk je samen met de opticien welk type lens het beste aansluit op jouw voorkeur en levensstijl. Na dit gesprek ontvang je meestal een proefsetje om het eens vrijblijvend uit te proberen. Ben jij enthousiast geworden? Dan kan je direct een set bestellen of je neemt een goedkoper lenzen abonnement. In de onderstaande tabel tref je winkels in de omgeving voor een (gratis) oogmeting in Beinsdorp (o.a. Eye Wish, Hans Anders, Specsavers en Pearle).

WinkelStraatnaamPostcodePlaats
Handelsonderneming EmhaVuurboetsduin 1642134 XRHoofddorp
Bagh Eyecare BVSchelphoek 522134 WRHoofddorp
Bril BOZ B.V.Naxos 182134 AMHoofddorp
BeroepsbrilRigestanplein 92134 ADHoofddorp
Tallit BVTaurusavenue 292132 LSHoofddorp

Goedkope lenzen kopen in Beinsdorp?

Vergelijk leveranciers en bespaar tot wel 32%

Keuzehulp: welke contactlenzen moet ik hebben?

Er is een hele wirwar aan contactlenzen om uit te kiezen. Welke jij het beste kunt gebruiken kun je onderzoek door te kijken naar je leefstijl, je werk en financiële wensen. Bij lenzen is het belangrijk dat ze voldoende zuurstof doorlaten. Zo voorkom je oogirritaties. Ook blijven je ogen zo fris en comfortabel. Een vakkundig oogspecialist biedt hiervoor advies. De zoektocht naar de beste contactlenzen is soms een ingewikkelde aangelegenheid. Bekijk ons stappenplan:

 1. Oogtest
  Het onderzoek richt zich op de samenwerking tussen je ogen en men bekijkt de sterkte van de ogen.
 2. Het kiezen van de juiste lens
  Er wordt gekeken naar de momenten waarop ze gedragen worden (dag / nacht), hoe gevoelig je ogen zijn, en jouw dagelijks leven (denk aan hobby/werk/sport).
 3. Probeer lenzen uit
  In de regel geeft de opticien een probeerset mee. Op die manier kan je ervaren hoe het product voelt en werkt. Na een aantal weken volgt er een nieuwe afspraak. Misschien kun je nog een setje van een andere merk testen.
 4. Het bestellen van de lenzen via een abonnement
  Nu kun je met zekerheid een beslissing nemen. Je kunt alle benodigdheden kopen bij de opticien, een drogisterij of d.m.v. een webshop als Misterspex. Draag je op vaste basis lenzen? Kies dan voor een abonnement.

Voor wie zijn zachte lenzen geschikt?

Zachte lenzen zijn er voor overdag en ‘s nachts maar hebben doorgaans iets meer onderhoud nodig. Ze worden gefabriceerd met een speciale zachte kunststof. Je kiest voor dit product om fijne zuurstofdoorlatendheid, een hoog draagcomfort en de aantrekkelijke prijs. Te koop als dag, week en maandlens.

 • Je went er heel snel aan.
 • Minder kans op viezigheid onder de lens.
 • Voordelig: al vanaf €5,40 per maand.

Zijn harde lenzen voor mij geschikt?

Vormstabiele lenzen bestaan uit PMMA. Het kenmerk hiervan is dat ze ze erg lang kunt gebruiken. Dit maakt het een duurzame en goedkope optie. Harde contactlenzen vergen wel even wat extra onderhoud.

 • Persoonlijk aangemeten en zijn betrouwbaar.
 • Prima levensduur, je kunt er zo 2 of 3 jaar mee doen.
 • Ze zijn er al vanaf €110 voor één lens.

Maandlenzen: informatie en tips

Dit zijn zachte lenzen die je een maand lang in kunt houden. Ze zijn niet al te duur, hebben een hoog draagcomfort en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Financieel gezien de gunstigste keuze als je elke dag contactlenzen in hebt. Ook als torische, sferische en multifocale maandlenzen.

 • Een ideal lenstype om mee te beginnen.
 • Geschikt voor zeer uiteenlopende doelgroepen.
 • Doorgaans €7,70 (op maandbasis.

Boek een gratis lenzen meting

Vergelijk opticiens in de regio en plan een afspraak voor een oogmeting

Daglenzen: wat zijn de voor- en nadelen?

Daglenzen zijn geschikt om 1 dag in te hebben, als je ze uitdoet, dan gooi je ze ook weg. De volgende dag kies je een andere set. Daglenzen hoef je niet schoon te houden. Een perfecte oplossing voor lens- en brildragers die snel last hebben van geïrriteerd en/of rode ogen of vaak op vakantie gaan.

 • Het belangrijkste voordeel is dat je ze maar 1 dag gebruikt en dus gewoon weg kunt gooien.
 • Zeker te overwegen op het moment dat je ook regelmatig een bril op hebt.
 • Kosten ongeveer €28,00 (per 4 weken).

Alles wat je moet weten over nachtlenzen

Regelmatig last van droge en ontstoken ogen of last van vuiltjes achter je lenzen? En pak jij elke nacht minimaal 6 uur slaap? In overleg met de opticien kan je dan kiezen voor nachtlenzen. Je ogen worden gecorrigeerd wanneer je slaapt zodat je overdag geen visuele hulpmiddelen nodig hebt. Belangrijk: dit geldt helaas niet voor elke sterkte-afwijking.

 • De oplossing voor vermoeide en geïrriteerde ogen.
 • Voor deze oogmeting betaal je eenmalig +/- €150.
 • Goedkoop is het niet, je betaalt zo’n €530 voor 1 jaar (bij een brillenwinkel in Beinsdorp).

Info en tips over torische lenzen

Torische contactlenzen zijn bedacht voor mensen met een andere kromming van het hoornvlies. We spreken dan van astigmatisme. Dit houdt in dat er een onregelmatige kromming op het hoornvlies is. Concreet zien we dan een hoornvlies dat niet perfect rond is. Je hebt troebel zicht, zowel bij het veraf als bij het dichtbij kijken. Om dit product te gebruiken moet je naar een deskundige.

 • Speciale contactlenzen met een cilinder.
 • Hierbij is het oog niet mooi rond (maar meer een ovale vorm).
 • De tarieven zijn plus minus €27,00 (maandelijks).

Wanneer kiezen voor multifocale lenzen?

Middels multifocale lenzen kan je niet alleen veraf alles goed zien, maar ook dichtbij. Het leesgedeelte is ingebouwd in de contactlens. Een goede oplossing wanneer je enkelvoudige lenzen draagt maar merkt dat je steeds vaker er een bril bij nodig hebt. Dit is het beste alternatief als je een multifocale bril hebt.

 • Een speciale lens met meerdere sterktes.
 • Een extra bril is niet meer nodig.
 • Varifocale lenzen draag je al vanaf €17,75 p/maand.
Andere keuzes

Buiten de hiervoor genoemde opties beschrijven we nog diverse mogelijkheden. In het overzicht hierna tref je de belangrijkste alternatieven.

 • Silicon Hydrogel: laat veel meer zuurstof door zodat je ogen meer ontspannen.
 • Kleurenlenzen: een compleet nieuwe look bereiken met een andere kleur ogen.
 • Dag-en-nachtlenzen: deze kan je zowel ‘s nachts als overdag dragen.
 • Lenzenvloeistof: Noodzakelijk product voor goed onderhoud van de lens.
lenzen-winkels-beinsdorp-2144

Goedkope huismerk lenzen uitproberen

Nederlandse opticiens werken met eigen huismerken. Onder andere iWear (Pearle), Easyvision (Specsavers), Easy Wear (Hans Anders) en Eyexpert (Eye Wish). Hetzelfde verhaal geldt voor Kruidvat, DA, Etos en Trekpleister. Ze maken deze producten niet zelf. Doorgaans zijn het private labels van grote fabrikanten als Alcon met hun eigen label erop. De meeste specialisten als LensExpress werken met hun eigen alternatief voor de huismerken van opticiens die een stuk voordeliger zijn. Door hier goed op te letten kan je eenvoudig €115 p/jaar besparen. Draag jij altijd uitsluitend een a-merk? Populaire opties zijn onder andere Acuvue, Clariti en Renu. Op deze site lees je ook meer over Prijzen contactlezen?.

Veelgestelde vragen over lenzen

Waar kan ik lenzen laten bezorgen in Beinsdorp?
Ja, je kunt terecht bij meerdere online shops voor bezorging. Je kunt jouw producten gewoon online bestellen bij een brillenzaak of lenzenspecialist in de buurt of bij een van de online aanbieders. Over het algemeen is deze bezorging gratis en zijn er geen bezorgkosten. Als je van plan bent ze structureel te gebruiken dan is een lenzen abonnement interessanter. Je pakketjes met lenzen en vloeistof kunnen gewoon in de brievenbus, je hoeft niet thuis te zijn.

Wat zijn goede adressen voor een oogtest in Beinsdorp?
In deze gemeente heb je de keuze uit veel oogspeciaalzaken waar je ogen kunnen worden opgemeten. De deskundige neemt de sterkte op en controleert de actuele gezondheid van de ogen. In de basis is een oogtest gratis als je hier ook producten afneemt. Wil je lenzen online bestellen? Via de Nationale Contactlens Controle Bon kan je op diverse locaties de contactlenscontrole inplannen.

Is een jaarlijkse controle belangrijk?
Optiekzaken bevelen aan om regelmatig (halfjaarlijks) een lenzencontrole in Beinsdorp te laten doen. Dat is relevant om te kunnen beoordelen of de producten nog aansluiten bij je wensen en of de lenssterkte nog optimaal is. Ook bij geïrriteerde, droge en vermoeide ogen of een troebel zicht is het slim om even te bellen bij een opticien in de provincie Noord-Holland.

Worden de lenzen vergoed vanuit de zorgverzekeringspolis?
Uit de basisverzekering wordt er alleen een vergoeding uitgekeerd bij een medische noodzaak. Dit kan overigens alleen met een verwijzing van de oogarts. Gewone lenzen worden alleen (deels) vergoed als je aanspraak kunt maken op een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Dit is vaak een dekking van zo’n €100 (per 2 jaar) voor brillen, lenzen en ooglaseren. Niet vergeten: zijn de kosten van de aanvullende polis hoger dan dan de kosten van de lenzen? Neem alleen daarvoor dan geen aanvullende polis.

Kan ik beter kiezen voor een huismerk?
Huismerk lenzen hebben een verrassend laag prijskaartje waardoor mensen denken dat de kwaliteit niet goed is. Die conclusie is niet helemaal juist. Voordelige huismerken van drogisterijen of online aanbieders voldoen aan strenge strenge kwaliteitseisen en komen uit de fabriek van grote fabrikanten als Bausch & Lomb. Ga je overstappen naar multifocale of nachtlenzen? Maak hiervoor altijd een afspraak bij een lenzenspecialist in Beinsdorp. De oogtesten daar worden vakkundig uitvoert en en je profiteert hier altijd van maatwerk.

Wat kosten lenzen?
Op het moment dat je een abonnement afsluit zitten de standaard kosten zo tussen de €7,50 en €53,00 (per 4 weken). Onder aan de streep betaal je gemiddeld €270 voor een jaar, met daarbij mogelijk nog een verrekening van de zorgverzekering. Daarbij betaal je nog zo’n €21,50 voor contactlensvloeistof en lensenbakjes. Door binnen te lopen bij je optiekzaak in Beinsdorp krijg je betrouwbare tips en adviezen. Op basis daarvan kan je de voordeligste lenzen online bestellen door online prijzen te vergelijken bij verschillende oogzorg winkels in de gemeente Haarlemmermeer.

Plaats een reactie