Contactlenzen bestellen?
Vergelijk de beste leveranciers en bestel online!

LENZEN VERGELIJKEN

Alles wat je moet weten over maandlenzen

Maandlenzen zijn én goedkoop en zeer comfortabel. Waarschijnlijk is het daardoor ‘s werelds meest gebruikte contactlens. Je gebruikt ze een maand lang en gooit ze daarna weg om een nieuwe frisse verpakking lenzen te openen. Je kunt maandlenzen bestellen die precies op jouw behoeften zijn afgestemd. Je kunt traditionele Hydrogel-lenzen gebruiken die je ‘ s nachts uitdoet, of je kunt kiezen voor maandlenzen die gemaakt zijn van het revolutionaire materiaal Silicon Hydrogel. Lenzen gemaakt van Silicon Hydrogel kun je zelfs inhouden terwijl je slaapt. Ook voor als je een cilinderafwijking hebt of een leesbril gebruikt zijn er lenzen die voor jou op maat gemaakt worden.

Voor wie zijn maandlenzen geschikt?

Maandlenzen zijn een uitstekend alternatief voor een bril. Ze accentueren je gezicht en je natuurlijk mooie uiterlijk. Als je een actief en sportief leven leidt heb je met lenzen ongetwijfeld de grootste bewegingsvrijheid. Hoeveel topsporters heb je met bril op in actie gezien? Tijdens een tenniswedstrijd zou een afzakkende bril je games kunnen kosten, en gravelstof op je glazen kan je prestatie ook negatief beïnvloeden. Maandlenzen glijden niet weg als je zweet, je hebt geen last van druppels op je glazen, ze beslaan nooit, en je kunt er perfect mee zien in het gehele gezichtsveld. Als je verder liever een bril gebruikt kun je ook daglenzen gebruiken tijdens het sporten. Met maandlenzen bepaal je zelf over je uiterlijk. De ene dag accentueer je je make- up, de andere dag gebruik je een gave zonnebril of verander je van oogkleur met gekleurde maandlenzen. Wees creatief, de mogelijkheden zijn eindeloos! Zie ook onze informatie over de multifocale en de harde lenzen. 

Ik wil liever slapen met lenzen in, wat nu?

Heb je geen tijd voor de dagelijkse reiniging of wil je slapen met lenzen in? Ga dan naar de opticien en probeer lenzen uit die zijn gemaakt van Silicon Hydrogel. Dit materiaal laat zes keer meer zuurstof door zodat je ze tot een maand lang in kunt houden zonder ze uit te doen. Dit type lens is perfect voor als op elk moment van de dag, en de nacht, scherp wilt zien. Ideaal voor als je lange werkdagen maakt of je lenzen soms vergeet op tijd uit te doen. Het voelt alsof je helemaal geen lenzen inhebt!