Contactlenzen bestellen?
Vergelijk de beste leveranciers en bestel online!

LENZEN VERGELIJKEN

Lenzen kopen Provincie Groningen

Zonder gedoe goedkope lenzen kopen in Provincie Groningen? Een contactlens is een slim stukje kunststof die rechtstreeks op het oogoppervlak wordt gelegd. Het drijft op een laagje traanvocht zonder het hoornvlies te raken. Door lenzen te gebruiken worden je ogen direct gecorrigeerd voor scherp zicht. Het is een uitkomst voor iedereen. Ze zitten niet in de weg bij het sporten, ze zijn onzichtbaar voor anderen en je kunt zelfs kiezen voor een bepaalde kleurenlens. Op deze pagina bekijk je uitgebreide informatie over de type lenzen waar je uit kunt kiezen en vergelijk je optiekzaken en opticiens die lenzen bezorgen in Provincie Groningen.

 • Een contactlens is een plastic lensje dat op het oog wordt gedragen.
 • Ze worden gedragen voor oogafwijkingen als myopie, verziendheid, hypermetropie, presbyopie, bijziendheid.
 • Een betrouwbare opticien in Provincie Groningen zal een oogmeting doen en ontdekt het gezichtsvermogen en de huidige afwijking (dioptrie).
 • Samen met de specialist overleg je welke contactlenzen het beste passen bij jouw wensen, lifestyle en budget.
 • Heb jij al een oogopmeting gehad? Je kunt dan al snel heel goedkoop via internet lenzen bestellen.

 

Via internet contactlenzen kopen, is dat wel aan te raden?

Heb jij onlangs een oogmeting laten uitvoeren en een lens gevonden die bij jou past? Een toenemend aantal dragers van lenzen bestellen via het internet bij discounters als ContactlensOnline. Deze online specialisten staan bekend om een aanbod met zowel A-merken als B-merken, aantrekkelijke prijzen en hanteren doorgaans ook een budget huismerk. In onze onderstaande vergelijkingstabel tref je de erkende internet opticiens die gratis lenzen bezorgen in Provincie Groningen. Zie ook onze pagina over Lenzen vergoeding zorgverzekering.

Opticien Merken Bezorging Beoordeling Bestellen
Vision Direct A-merken en verschillende huismerken Gratis vanaf €49, anders €3,99.
Sightful Uitsluitende de top producten in voorraad Gratis vanaf €49, anders €2,99.
Lentiamo Gangbare modellen van bekende fabrikanten op voorraad Gratis vanaf €69, anders €3,99.
Lensonline.nl Ruime keuze in geselecteerde merken Gratis levering naar de winkel, anders €3,90.
Alensa Groot aanbod merken en series in alle prijscategorieën Gratis vanaf €39, anders €2,95.

De goedkoopste lenzen bestellen in Provincie Groningen?

Vergelijk kosten en bestel met kortingen oplopend tot 31%

 

Keuzehulp: welke contactlenzen heb ik nodig?

Er zijn allerlei soorten verschillende contactlenzen. Wat nu geschikt is voor jou is vooral afhankelijk van je levensstijl, je werk en financiële wensen. Voor een goede werking van de lens moet er gelet worden op het feit dat je ogen voldoende zuurstof krijgen. Zo vergroot je het draagcomfort aanzienlijk (geen droge ogen). Ook blijven je ogen zo fris en comfortabel. Een erkend oogspecialist adviseert je hier verder over. Het zoeken naar beste contactlenzen is soms een ingewikkelde aangelegenheid. Bekijk ons stappenplan:

 1. Oogmeting
  De opticien controleert de samenwerking tussen je ogen en of multifocale aspecten een rol spelen.
 2. Bepalen wat de juiste lens is
  Weeg aspecten mee zoals hoe vaak en hoe lang je ze gaat dragen, de pasvorm, en jouw dagelijks leven (je werk, hobby’s en welke sport je beoefent).
 3. Lenzen uitproberen
  Meestal ontvang je een probeerset. Zo kan je ze eerst even uitproberen. Na een week of 2 deel je jouw persoonlijke ervaringen. Mogelijk geeft de opticien je nog een ander setje mee om te proberen.
 4. Het bestellen van de lenzen via een abonnement
  Als je bent overtuigd kun je de volgende stap zetten. Deze kan je kopen bij de optiek, de Kruidvat, Etos of Trekpleister of d.m.v. een webshop als Toplenzen. Advies: kies altijd voor een maandabonnement (voordelig).

Informeer naar een gratis lenzen meting

Zoek en vind opticiens in de buurt en plan een afspraak voor een oogmeting


Bekijk de mogelijkheden in o.a. Zuidplas, Oss, Stadskanaal, Midden-Groningen, Veendam, Pekela, Oldambt, Westerwolde, Groningen, Westerkwartier, Appingedam, Loppersum, Delfzijl en Het Hogeland.

Besparen met huismerk lenzen

De grote Nederlandse opticiens voeren verschillende budgetlabels. Bijvoorbeeld Easyvision (Specsavers, Easy Wear (Hans Anders), iWear (Pearle) en Eyexpert van Eye Wish. Maar je kunt ook terecht bij DA, Etos, Trekpleister en Kruidvat. Budgetlabels zijn kopieën van bestaande merken. Doorgaans zijn het private labels van grote fabrikanten als Alcon maar dan in hun eigen huisstijl. Steeds meer lenzen webshops als Misterspex verstrekken goede alternatieven voor het dure huismerk van opticienketens die erg goedkoop zijn. Door hier goed op te letten kan je eenvoudig €105 (op jaarbasis) besparen. Bestel je liever een A-merk? Populaire opties zijn onder andere PureVision, SofLens en Biotrue. Op deze website lees je ook alles over Soorten lenzen.